Mergers and Acquisitions as a Corpates' Growth Concept - Neumannová, Anna
Hlavné faktory a motívy vzniku fúzií a akvizícií (mergers acquisitions – M&A). Možnosti merania ich výkonnosti na základe vyhodnotenia výkonnosti, úspešnosti ich pôsobenia v ekonomike konkrétneho štátu, respektíve viacerých štátov.