Daňový poriadok účinný od 1. januára 2016 - vysvetlenie legislatívnych úprav - Jurčíková, Božena
Informácia o schválených novelách k daňovému poriadku v priebehu roka 2015. Komentár k legislatívnym úpravám ustanovení daňového poriadku. Výpočet pokuty, praktické príklady.