Ukončenie roka fyzickej osoby z pohľadu dane z príjmov - Brnová, Miroslava
Posúdenie zdaniteľnosti príjmu a rozsah daňovej povinnosti FO. Určenie daňovej povinnosti zo zdaniteľných príjmov po zohľadnení všetkých nárokov.