Development of Oil Prices and Key Determinants Influencing its Development - Horvát, Ján
Vývoj cien ropy, kľúčové determinanty ovplyvňujúce vývoj cien ropy. Cena ropy WTI (New York), cena ropy Brent (Londýn).