Deriváty v manažmente finančných rizík - Budinská, Lucia, 1990-
Fázy manažmentu finančných rizík. Základné stratégie manažmentu finančných rizík. Najpoužívanejšie metódy manažmentu rizík - diverzifikácia, poistenie, zmluvne dohodnuté opatrenia, manažment aktív a pasív, hedging pomocou derivátov. Aktuálne využitie finančných derivátov.