<The> Impact of National Environment of a Company on Its Financial Policy - Belanová, Katarína, 1978-
Svetový obchod je predmetom neustálych zmien, ktoré sú spôsobené rastúcou nestabilitou podnikateľského prostredia, a to v národnom aj globálnom meradle. Vplyv a vývoj makroekonomických indikátorov na finančné rozhodovanie podnikov v Slovenskej republike.