Derivatives and True and Fair View - Hunyady, Katarína
Riziko a problémy pri nedodržaní zásady verného a poctivého zobrazenia účtovnej závierky pri meraní a účtovaní finančných derivátov, ktoré môže spôsobiť rýchle poklesy, respektíve kolísanie hodnôt derivátov v účtovníctve.