Corporate Performance of Firms Operating in Slovakia: Does Ownership Matter? - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Vplyv zahraničného vlastnenia a iných ukazovateľov na výkonnosť podniku. Panelové dáta v OLS modeli s použitím kvantilovej regresnej analýzy.