Application of DEA in the Environment of Slovak Hospitals - Hajduová, Zuzana, 1974-
Prehľad metód, merajúcich technickú efektivitu zdravotníckych zariadení. Charakteristika DEA modelu a jeho výber. BBC a CCR modely, orientované na vstupy.