Premiums Earned in the Financial Statements - Juhászová, Zuzana, 1970-
Poisťovne, ktoré pripravujú účtovnú závierku v súlade s medzinárodnými štandardmi finančného výkazníctva (IFRS) a štruktúra finančných výkazov v účtovnom období. Analýza a navrhnutie štruktúry účtovnej závierky v poisťovníctve, ktorá by mohla byť pre používateľov údajov účtovnej závierky najvhodnejšia.