Management of the export potential of the Ukrainian enterprises in the context of entrance to the European market - Kravchenko, Ievgene
Identifikácia najvhodnejších produktov ukrajinskej ekonomiky a ich umiestnenia na európsky trh. Analýza aktivity v zahraničnom obchode Ukrajiny. Ukazovatele a štruktúra výkonnosti ukrajinského exportu. Porovnanie objemov epxortu do Ruska a do EÚ.