Yield Spreads Prediction Using Genetic Neural Network - Verner, Robert, 1986-
Genetické umelé neurónové siete na určenie požadovaného výnosového rozpätia na trhu s dlhopismi s použitím biologicky inšpirovaných algoritmov.