Size of Issue Leader as Determinant of Debt Offerings Yields - Verner, Robert, 1986-
Analýza vplyvu veľkosti vedúceho upisovateľa na výnosnosť dlhopisov. Analýza bežnou (ordinary) a všeobecnou (generalized) metódou najmenších štvorcov.