Weberova teze „ducha kapitalismu“ jako podnět pro hledání spirituálních potenciálů v podnikatelském a manažerském prostředí - Kučera, David
Základná charakteristika fenoménu „ducha kapitalizmu“ ako podnet pre identifikáciu všeobecnej špirituálnej reflexie a špirituálnych potenciálov, ktoré historicky ovplyvnili a dodnes ovlyvňujú zrod a rozvoj podnikateľských a manažerských aktivít.