Insurance Regulation: Practical and Theoretical Issues - Pastoráková, Erika, 1972-
Príčiny a najvýznamnejšie súčasti regulácie v oblasti poisťovníctva, jej špecifiká a úlohy v porovnaní s klasickým chápaním regulácie v iných odvetviach hospodárstva. Smernica Solvency II a stratégia EÚ pre adaptáciu na zmenu klímy s dosahom na poisťovníctvo.