Analýza cenových bublin na českém trhu s nemovitostmi - Gevorgyan, Kristine
Vymedzenie pojmu bublina. Behaviorálne modely. Monetárna politika a cenové bubliny. Najznámejšie novodobé bubliny cien aktív. Cenová bublina na japonskom trhu s nehnuteľnosťami. Amarická hypotekárna kríza.