Interest Rate Risk, Its Management and the Effect on Actuarial Calculations in Respect of Annuities from pillar II - Sakálová, Katarína, 1955-
Faktory, ktoré ovplyvňujú produkty životného poistenia. Poistno-matematické výpočty sú založené na konkrétnom druhu takzvanej anuitnej novely druhého piliera štátneho dôchodkového systému na Slovensku.