Alternative Methods and Approaches in Employee Performance Evaluations in the Banking Sector in the Slovak Republic - Szarková, Miroslava, 1951-
Vznik nových metód a postupov určených a vytvorených na hodnotenie pracovného výkonu zamestnancov, ktoré sa rozvinuli s nástupom informačno-komunikačných technológií v bankovom sektore.