<The> Balance of Costs and Benefits of Patent Protection of Intellectual Property - Šagátová, Slavka, 1975-
Proces patentovania predstavuje pre žiadateľa nemalé náklady. Preto je potrebné zvážiť či sú výhody, ktoré patent žiadateľovi prinesie adekvátne k vynaloženej investícií. Analýza informácií o možnostiach patentovej ochrany a identifikovanie potenciálnych zdrojov nákladov a výnosov plynúcich z jej využívania.