Crowdfunding as a Source of Capital - Šrenkel, Ľudovít
Crowdfunding ako nový fenomén v oblasti corporate finance. Analýza najúspešnejších kampaní s cieľom popísať druh výrobkov alebo služieb, ktoré majú najvyššiu pravdepodobnosť získať potrebný kapitál. Hlavné výhody a nevýhody crowdfunding ako finančného zdroja.