Optimalizácia sieťových grafov pomocou evolučných stratégií - Filanová, Jana, 1967-
Príspevok prezentuje jeden z výstupov projektu s názvom Nové trendy v modelovaní podnikových procesov a optimalizácia procesných máp v podnikoch. V príspevku je podrobne rozobraný jeden z návrhov na efektívnu optimalizáciu procesných máp pomocou evolučných stratégií. Optimalizácia procesných máp s využitím evolučných stratégií môže pomôcť eliminovať nepotrebné činnosti a podprocesy, a dokáže tak zefektívniť celý proces a skrátiť celkovú dobu procesu.