Komunikácia ako predpoklad výchovy k podnikaniu - Gajdová, Denisa, 1977-
Komunikačná zručnosť učiteľa a jej význam. Verbálna a neverbálna komunikácia. Charakterizácia ideálneho učiteľa, schopného vychovávať študentov k podnikaniu. Za najvýznamnejšie faktory, ktoré by mohli byť kľúčové pre zadefinovanie takéhoto učiteľa je považovaný vek, pohlavie, vlastné alebo sprostredkované skúsenosti s podnikaním, skúsenosti so zamestnaním alebo pôsobením v akademickej sfére a tiež manažérske schopnosti.