Ekonomický prínos technických prostriedkov v skladovaní - Gallik, Michal, 1986-
Ekonomická výhodnosť zavedenia technických prostriedkov v oblasti skladovania. Postavenie WMS systému v logistickom informačnom systéme spoločnosti a preferencie firemných zákazníkov. Vlastnosti WMS systémov. Výhody a prínosy zavedenia WMS systémov.