Strategické scenáre - kvalitatívne metóda v plánovaní - Galovská, Marcela
Pri predchádzaní neistôt a kríz je vhodné, aby organizácia využila strategické scenáre, ktoré predstavujú určitú futurológiu organizácie. Strategické scenáre sú kvalitatívne metódy v plánovaní, ktoré sú založené na schopnostiach odborníkov a ich vedomostí, intuícií a empiricko-analytických postupoch. Rozhodovanie v strategických scenároch. Kombinatorika a jej vplyv na strategické scenáre.