Boilerplate Reporting Used by Slovak IFRS Submitters - Tumpach, Miloš, 1970-
Relevantné účtovné informácie a riziko, či účtovná závierka poskytuje pravdivý a verný obraz o finančnej situácii a výkonnosti účtovnej jednotky. Analýza a porovnanie finančných výkazov na vybranej vzorke účtovných závierok za rok 2013.