Remuneration of the inventors in the Slovak employment area - Uhliar, Miroslav, 1981-
Vynález vytvorený zamestnancom a jeho právo na odmenu. Podmienky, ktoré musí vynález splniť, aby mohol byť patentovateľný. Analýza výpočtu či stanovenia odmeny pre vynálezcu. Porovnanie teórie a praxe tejto problematiky v Slovenskej republike.