Rizikové transakcie nadnárodných spoločností - Harumová, Anna, 1955-
Charakteristika a rizikové vzťahy nadnárodných spoločností. Regulácia cien uplatňovaných v rámci zoskupenia. Analýza porovnateľnosti v transferovom oceňovaní. Riziková analýza v transferovom oceňovaní. Transferové ceny - najproblematickejšia oblast.