Mutual relations between the Republic of Korea and V4 countries: an overview - Grešš, Martin, 1978-
Vzájomný vzťah V4 a Kórei v oblasti obchodu a investícií. Asymetrické vzťahy; v prospech obchodnej bilancie Kórei.