<The> Employee fluctuation in selected company - Fecko, Dávid
Fluktuácia a pohyb pracovníkov ako nežiadúci jav spravidla spojený so zvýšenými firemnými nákladmi. Stanovenie optimálnej miery fluktuácie v spoločnosti a výsledky merania, ktoré poukazujú na to, že fluktuácia je v každom odbore a firme odlišná.