<The> Market of accommodation facilities: a study for the market of Košice - Verner, Robert, 1986-
Spokojnosť zákazníkov ako dôležitý faktor pre podniky a správne ceny produktov a služieb, ktoré túto spokojnosť ovplyvňujú. Identifikovanie determinantov vplývajúcich na cenotvorbu ubytovacích zariadení.