Využitie nástrojov marketingového mixu pri uvedení nového produktu na bankový trh - Hrušovská, Dana, 1964-
Nové produkty ČSOB na Slovensku a v Čechách. Zavedenie služby mimoriadne splátky hypotéky. Využitie ceny, nástrojov distribučnej politiky a komunikačného mixu pri uvedení nového produktu na bankový trh.