Ekonometrické modelovanie trhu ojazdených automobilov, štúdia na vybranej vzorke - Koščík, Dávid, 1990-
Ekonometrické modely skúmaných regresorov a prepojenie výsledkov na podnikateľskú sféru. Vplyv jednotlivých atribútov produktu dlhodobej spotreby na jeho cenu na sekundárnom trhu. Všeobecná charakteristika sekundáraneho trhu ojazdených automobilov.