Klastrovanie ako nástroj rozvoja malých a stredných podnikov - Jamnický, Peter
Klastre, vymedzenie klastrov a ich typov. Štruktúra klastra. Aspekty riadenia klastrov a návrhy právnych foriem pre klastre. Právna forma sa môže meniť s vývojom klastra, jeho členmi a stratégiou. Organizačno-právne formy klastrov na Slovensku.