Využívanie informačných technológií pri podpore výkonnosti obchodných spoločností - Čonková, Monika, 1976-
Využívanie informačno-komunikačných technológií v podnikovom hospodárení je trendom podporujúcim inovačné i rozvojové aktivity. Služby v oblasti informácií a trend rastu v oblasti služieb i zamestnanosti v tomto sektore na Slovensku.