Využitie business intelligence v systéme business performance management - Čarnický, Štefan
Architektúra riešenia a vymedzenie miesta a možnosti využívania Business Intelligence (BI) v systéme riadenia podnikovej výkonnosti Business Performance Management (BPM). Vzťah a možnosti využitia BI a BPM ako aj ich vplyv na výkonnosť podnikov.