Business intelligent (BI) - kritické faktory úspešnosti - Zahumenský, Peter
Kritické faktory úspechu spojené s BI v systémovom prostedí Enterprise Resorce Planning (ERP). Dôležitosť týchto faktorov a identifikácia nových faktorov úspechu, ktoré neboli zdokumentované v odbornej literatúre.