Fundamentálna analýza akciových trhov - Barkovský, Ľudovít
Priemyselné odvetvia, ktoré boli na trhu nesprávne ocenené, vzmysle podhodnotenia, respektíve nadhodnotenia. Mikroekonomická úroveň fundamentálnej analýzy, ktorá sa zaoberá hlavne aplikáciou regresných modelov ukazovateľov trhovej hodnoty podniku.