Manager´s personal and interpersonal competencies - Hamdanová, Semira
Odborné, komunikačné, osobnostné a interpersonálne predpoklady vzťahujúce sa na pracovnú pozíciu manažéra. Miera dôležitosti, ktoré posudzujú personalisti v rámci osobných a odborných kompetencií pri prijímacich pohovoroch budúcich manažérov.