Manažment spracovania bioodpadu v samosprávach - Jaška, Juraj, 1979-
Obnoviteľné zdroje energie, biomasa. BRKO-biologicky rozložiteľný komunálny odpad (bioodpad) - je súčasťou komunálneho odpadu(KO); BO-biologický odpad, BRO-biologicky rozložiteľný odpad. Nakladanie s KO v EÚ. Súčasná situácia na Slovensku v oblasti spracovania odpadov. Samosprávy - manažment a rozhodovanie starostov a primátorov. Energetické zhodnocovanie bioodpadov.