Business intelligence riešenia pre sektor malých a stredných podnikov - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Nástroje Business Intelligence (BI), ktoré sú špecifické pre riešenie potrieb malých a stredných podnikov. Všeobecné požiadavky týchto podnikov na informačný systém. Rozhodovanie o zavedení nástrojov BI a ich využívanie malými a strednými podnikmi.