Odhad ekonomickej životnosti nehmotného majetku - ochranných známok - Kardoš, Peter
Príspevok analyzuje ekonomickú životnosť nehmotného majetku a jej vnímanie z pohľadu stanovenia hodnoty nehmotného majetku. Okrem iného je zámerom autora prostredníctvom analýzy citlivosti poukázať na zmeny hodnoty majetku v súvislosti s rôznymi prístupmi k ekonomickej životnosti.