Sociální ekonomika a sociální podnikání v České Republice - Dohnalová, Marie
Existencia sociálnych podnikov a sociálneho podnikania v Českej republike. Integračné sociálne podniky, ktoré zamestnávajú zdravotne znevýhodnené osoby. Schopnosť sociálnej ekonomiky a jej subjektov - sociálnych podnikov - inovatívnym spôsobom reagovať na sociálne potreby, vedie k tomu, že ich význam celosvetovo narastá.