Sociálna ekonomika a sociálne podnikanie na Slovensku - Korimová, Gabriela
Vymedzenie sociálnej ekonomiky a sociálneho podnikania na Slovensku v kontexte vývoja v tranzitívnych ekonomikách. Legislatívna a mediálna podpora nového typu a nových subjektov podnikania. Ciele sociálnej ekonomiky na Slovensku.