Základné makroekonomické rámce vývoja slovenskej ekonomiky v roku 2016 - Ochotnický, Pavol
Slovenská obchodná a priemyselná komora organizovala 28. januára 2016 v poradí 19. ročník konferencie. Vývoj domácej ekonomiky v začínajúcom sa roku. Hlavné myšlienky z vystúpenia rečníkov.