Medzinárodné zvyklosti a pravidlá pre dokumentárne akreditívy - Jančíková, Eva, 1960-
Vývoj dokumentárneho akreditívu a potreba nájsť spôsob financovania dovozu tovaru zo zámoria. Jednotné zvyklosti a pravidlá pre dokumentárne akreditívy. Medzinárodná štandardná banková prax a kontrola dokumentov. Stanovisko a názory Bankovej komisie Medzinárodnej obchodnej komory (MOK).