Interakcia štíhlej výroby a logistiky v rozvoji podniku - Kopták, Michal
Štíhly podnik, štíhla výroba, štíhla logistika. Implementácia a aplikácia štíhlej výroby v priemyselnej praxi. Štíhla logistika ako logistická dimenzia štíhlej výroby, jej ciele. Štruktúra priemyselnej logistiky. Implementácia a aplikácia štíhlej logistiky v priemyselnej praxi. Interakcia štíhlej výroby a štíhlej logistiky. Metóda MTM logistics.