Za dvadsať eur sa poradenstvo robiť nedá z prieskumu zameraného na finančnú gramotnosť slovenských študentov - Škriniar, Pavel, 1979-
Pri výbere finančných produktov zohráva čoraz dôležitejšiu úlohu finančný sprostredkovateľ, ktorý k svojej práci potrebuje absolvovať proces licencovania. Úroveň finančného povedomia u nás a porovnanie s okolitými krajinami.