Situácia malých a stredných podnikov - primárny výskum v Nitrianskom kraji - Korcsmáros, Enikö
Výskum podnikateľského prostredia MSP v Nitrianskom kraji. Výsledky dotazníka, pri zostavovaní ktorého autorka kládla dôraz na systematizáciu lokalizačných faktorov ovplyvňujúcich podnikateľskú aktivitu, t.j. na faktory orientované na obstaranie, výrobu, odbyt a na štátom upravené faktory lokalizácie. Výsledky výskumu.