[Analýza finančných trhov] - Podmajerská, Katarína
Recenzia na publikáciu učebnice, ktorá je výsledkom autorského kolektívu Božena Hrvoľová, Peter Badura, Jana Marková. Učebnica je prepracovaná z hľadiska novej právnej úpravy a nových teoretických poznatkov. Cieľom publikácie je poskytnúť informácie o problematike finančných trhov, ich segmentov, nástrojov, cien a inštitúcií, ktoré sú sprostredkovateľmi pri plnení hlavných úloh finančného manažéra.