Odpočítateľná položka po novelizácii - Danajovičová, Katarína
Účel odpočítateľnej položky. Kto má nárok na odpočítateľnú položku. Mesačné uplatnenie, výška a výpočet odpočítateľnej položky. Ročné uplatnenie, výška a výpočet odpočítateľnej položky. Praktické príklady.